Om kliniken

Lise-Lott Hoffman startade företaget år 2007. I lite mer än 8 år undervisade Lise-Lott på Axelsons Fotvårdsskola i Stockholm. Hon brinner för att alla ska vara rädda om sina fötter, så att de kan ta dom hur långt som helst.

I början delade Lise-Lott lokal med andra fotterapeuter men sedan år 2010 driver hon en egen klinik på Tomtebogatan 13, i Vasastan.

Hennes vision är att alla som kommer till kliniken ska få bästa vård för sina fötter. I hennes strävan att nå dit ger hon aldrig upp utan jobbar tillsammans med kunden till dess att fötterna mår bra.

Med denna långa erfarenhet har hon blivit genuint duktig på fötter och deras olika åkommor som förekommer såsom nageltrång, liktornar, hälsprickor m.m.

Kliniken tar ej remisser. Fotterapeuter som tar remisser finns på Vårdguiden.se